Nogle af de sorte høner sammen med andre høne kyllinger.

Nogle af de sorte høner sammen med andre høne kyllinger.

 Sorte vil der og så helt sikkert være i huset i 2014.

08-10-2014 

Så skal de soret snart udstilles, desværre er hanerne ikke så gode som ønsket og vil ikke få så mange point, den en hane har fået nogle tæv af de andre haner og er desværre ikke så stor som han skulle være, men det er lige meget hvor jeg har haft han gående så er han blevet underkuet af de andre hane, men håber han kan bliver godt til landsudstilling i December

Høner er begyndet at ligge æg, men håber de kan holde sig i topform, selv om det slider på dem at lægge æg.

10-09-2914

De sorte bliver nok dem der skal trække udstillingerne i år, har 2 haner og 6 gode høner, i sær hønerne er godt, har et par fra æg fra tyskland, de har en lidt bedre fjerstuktur, så de skal gemmes til avl i 2015.

De skal udstilles lokalt foørst i November og på landsudstilling til December, der efter bliver de sat tilsalg, da jeg kun skal gemme to unge høner og måske en af hanerne.  

12-07-2014 

De sorte udvikler sig stadig til den gode side, en hane er blevet aflivet grundet brune fjer i vingerne ig i halskraven, så væk med den, har to gode haner som tegner rigtig godt, god størrelse og fin farve.

Har 5 sorte høner so malle tegner godt, har et par unge høner som jeg forventer mig meget af, de er ud af æg fra tyskland og skal gemmes om alle omstændigheder til avl i 2015.

Så det bliver nok i de sorte at præmierne skal høstes i år på udstillingerne.

Har planer om at bruge dem på 3 lokaludstillinger i løbet af efteråret. 

01-06-2014 

Det blev ikke til en ren sort stamme i år, men sorte kyllinger har jeg da fået alligevel, godt nok efter dalmatinerne og de blå.

Så der kommer lidt her om de sorte.

Hvis der skal bliver noget godt at udstille i  år så er det her i de sorte guldet skal høstes, et par utrolig flotte haner er på vej og nogle rigtig gode høner kommerder også, de er alle efter dalamtiner hane og sorte høner.

Hvis hanerne ikke får brunt i halskraven, så bliver de de bedste jeg har lavet  i flere år, så jeg krydser finger hvert gang jeg kikker på dem, for bare den mindste smule brune fjer, så ryger de væk. 

29-12-2013 

En sort stamme blev der ikke plads til i første omgang, de sorte høner jeg har, er fordelt på den blå og de to dalmatiner stammer som jeg har sammen sat.

En ung sort haner er gemt, så mulighederne for en sort stamme er der stadig alt efter hvor meget sort der kommer af de andre stammer.  

Her har jeg også fået lidt nyt blod ind, en høne fra Belgien er indkøbt sammen med de spætte 1,1. denne sorte høne vil nok ikke kunne tilføre så meget ud over blodfornyelsen, da hun ligner meget mine egen sorte, hvis jeg skal frem trække noget ved hende er det farven, den ser meget sort ud, der har nok ikke været blå ind over.  

Lovende ung høne i sort

Lovende ung høne i sort

Seneste kommentarer

28.07 | 17:53

Hvor er hanen her smuk

28.07 | 17:51

Hejsa.
Er det muligt at købe rugeæg hos dig.
Vh AnneDorthe

03.02 | 09:29

hejsa. jeg ville lige høre om du havde nogle Høns til salg

11.01 | 19:14

Hej

Det er øreskiverne og de skal være turkisblå det skal silkehøns have

Del siden