Spalsh høne med skæg 93 point god høne men lidt lys i farven.

Spalsh høne med skæg 93 point god høne men lidt lys i farven.

Sort hane kylling 2022

Sort hane kylling 2022

Blå/sort/blå

14-12-2021 

Igen en stamme med blandet farver.

Her er der en blå hane fra 2021 af egen avl, han går med en blandt flok af 8 høner i blå, sort og splash, det er bar gamle avls dyr.

Her håber jeg på lidt splash og sorte kyllinger, da de gamle sorte høner får har givet sorte med splash hane og så burde de også med en blå hane.

05-11-2022

En spalsh og en blå høne var hvad der kunne bruges ti ludstilling og de fik 93 og 93 point  

22-08-2022

Kun nogle få dyr der er sluppet igennem nåleøjer, for mange kamfejl så der skal kikkes avlsdyr igennem inden næste år.

20-04-2022

Har sorteret lidt mere i de sidste kyllinger der kom, nogle at stadig for mørkeblå, men de får lov til at gå, håber på en høne eller to som jeg kan bruge til at sætte på en splash hane til næste år, det skulle give lidt bedre blå og splash, de blå lidt mere lys. 

03-04-2022

Har ikke fået flere kyllinger efter denne stamme.

De store kyllinger har været kikket efter for fejl og de klarede det fint, men det er ikke mange tilbage, men der er nogle mindre kyllinger på vej, men for venter mig ikke så meget, skal bare bruge lidt nye dur til avl, en sort høne og blå høne til avl vil være fint, så har de gjort det godt.     

18-03-2022 

Har haft lidt æg i maskine og der er kommet en del kyllinger, desværre også en del mørkeblå, men det var forventet med en blå hane og sorte høner, men der er også kommet nogle splash og sorte som er gemt.

Skal ikke ruge mere fra denne stamme da jeg har mange kyllinger, så nu skal de bare gå og hygge sig, et par af høner skal nok væk, de er ved at være gamle og har ikke givet nogle æg i år så det er nok tid til udskiftning. 

23-02-2022 

Der er gået lidt skruk i de gamle høner, så det er ike kmange æg der er kommet, men det gør ikke så meget lige nu da jeg fåe masser af æg af de andre stammer, så det har knebet med plads i rugemaskinen.

Befrugtningen har været og og der er også kommet kyllinger, en lidt belndt flok i farver, men der er nogle godt blå som helt sikker t skal gemmes lidt.

30-01-2022

Svinge med æg og svinge befrugtning selv om der er tjekket bag i alle.

Der er kommet 8 kyllinger, der er alle 3 farver, sort, blå ( mørke) og muligvis splash.

Har ikke lagt æg i maskinen et par uger efter dem, da der ikke var plads, men nu ligger dem jeg har hjemme ikke så mange æg så der skal nogle til rugning i næste uge.

Har måtte aflive en kylling på grund af skævt næb   (se billede) 

11-01-2022

Der er kommet 2 kyllinger, en mørkeblå og en ja, muligvis splash, kylllinger vil jeg beskrive som beskidt hvid, så det kan nok bliver hvad som helst.  

01-01-2022

Der komme lidt æg hvert dag, det bliver til ca 20-25 æg om ugen, der har så ikke været nogle befrugtning på, så nu er alle dyrene blevet pille i rumpen for dun og fjer så der er plads til at hane kan komme til.

Silkehøns er meget dunet bag i og det kan være et problem med at hane kan når ind igennem.  

Stammen på græs hos min søn.

Stammen på græs hos min søn.

Kylling med skævt næb.

Kylling med skævt næb.

Seneste kommentarer

28.07 | 17:53

Hvor er hanen her smuk

28.07 | 17:51

Hejsa.
Er det muligt at købe rugeæg hos dig.
Vh AnneDorthe

03.02 | 09:29

hejsa. jeg ville lige høre om du havde nogle Høns til salg

11.01 | 19:14

Hej

Det er øreskiverne og de skal være turkisblå det skal silkehøns have

Del siden