De ville ikke rigtig fotograferes, men søde er de

De ville ikke rigtig fotograferes, men søde er de

Hvide dværg med skæg 2019

Her vil der komme lidt om de hvide dværg med skæg 2019

08-01-2020 

Dette projekt løb stille ud i sandet, da hanen ikke befrugtede, og han blev aflivet i Juni efter at have fået konstatet han var steril, hønerne er komme ud til andre opdrættere

Så eventyret om dværge blev ikke til noget og bliver det heller ikke i fremtiden 

 

23-04-2019

Der sker stadig ikke noget, ingen æg, men det bliver forhåbenligt bedre når nu varmen kommer.

 

 

22-03-2019

Der sker ikke så meget hos dværgen, de ene høner har lagt nogle få æg, det bliver kun til 4-5 stk og ingen af dem har været befrugtet, hanen er eller aktiv nok og vil meget gerne parre hønerne, så det skal nok komme, både æg og befrugtning. 

29-01-2019

Der er komme nogle få æg, men de har ikek været brfrugtet, men det gør ikek så meget da jeg første skal bruge kyllinger omkirng april og maj månede ellers bliver de for store og der pljer hllerikke at være befrugtning før.

Det er nogle søde dyr jeg har i huset, meget tamme og vi "snakker" meget sammen når jeg er i hønsehuset og de vi lgodt tages og og snakkes med, hønerne er de mest tamme af dem og de kan lokkes med dåsemajs, hane er blevet mere reserveret men jeg har ham oppe på armen et par gange om ugen og det har han intet imod.

02-01-2019

Der skal jo ske noget nyt, nyt er det ikke helt da jeg før har avle med hvide dværg med skæg, den gang var det dyr fra tyskland, men det blev for meget med især hanerne, de kunne ikke gå sammen og have dem i bur var inge god ide, så de blev skippet.

Men nu fik jeg så mulighed for at få fat i 1 hane og 2 høner fra den bedste opdrætter af dværg silkehøns Keld Hansen fra Ringsted, han blev Europamester i 2018 men sine fine dyr.

Keld Hansen havde valgt hvilke dyr han syntes passede sammen, så nu er det bare at lave lidt kyllinger senere på året, det bliver ikke før i april og maj at kyllingerne skal komme ellers bliver de for store til udstilling, det er meget fine små dyr og hane er døbt mini Tarzan for det er en stor hane i en lille krop og han ved det godt, en rar hane.

Seneste kommentarer

28.07 | 17:53

Hvor er hanen her smuk

28.07 | 17:51

Hejsa.
Er det muligt at købe rugeæg hos dig.
Vh AnneDorthe

03.02 | 09:29

hejsa. jeg ville lige høre om du havde nogle Høns til salg

11.01 | 19:14

Hej

Det er øreskiverne og de skal være turkisblå det skal silkehøns have

Del siden