Kan næsten ikke vente

Kan næsten ikke vente

Planer for 2021

08-04-2021 

Ind til nu er 2021 ikke gået som jeg havde satset på, men sådan er det hvert år når jeg tænker tilbage, har en masse tanker om avlsåret og hvad der forventes, men sådan er gamet når man arbejde med dyr og det er det der er spændene.

Så jeg tager tinge som de kommer og det ender som regler ud med at der bliver lidt til udstillingen når vi når til efteråret og det er jo det det hele går ud på.

28-12-2020

Planen er lagt, dyrene er sat i stammer.

Nu kan 2021 bare komme.

Nå ja. er jo startet, rugemaskinen er godt i gang og de først æg er lyst og kyllingerne skal nok komme, der er jo lang til til udstillinger og de skal være klar.  

Allerede nu skal der tænkes på hvad der skal ske i 2021 og tankerne er mange, hvor mange farver skal der i avl, hvad der der satses på, ja mange spørgsmål som der skal tages stilling til.

Nogle vil nok sige er det ikke tidligt at planlægge, NEJ bestem ikke, det er nu man kan finde gode dyr andre steder fra, kikke godt på sine egen dyr om der skal ske udskiftning i de gamle avlsdyr, er der nogle af de unge som der kan erstatte nogle af de gamle eller skal der indkøbes nyt blod.

For mit vedkommende skal der skiftet lidt i de splash høner, om de skal på pention andre steder ved jeg ikke endnu, men nogle af dem er godt til års ( 5-6 år)  så det er no kikek de mange æg der vi lkomme og der er kommet nogle gode unge høner som kan erstatte de gamle.

De sorte høner skal under lup, skal kun gemme et par stykker, de skal bruges til at lave blå på. Derefter skal de på sølvvildfarvet.

Har nogle ældre blå høner som også skal ud, har desværre ingen unge, men vil kun gemme det bedste.    

De endelige planer kommer inden så længe.

Men jeg tror at det bliver de splash og blå som står øverst på listen, sammen med de hvide, nå.. ja så lige lidt sølvvildfarvet, når nu de er kommet til landet  

Nå.. ja så er der jo de blå vildfarvet, skal, skal ikke. 

Kommentarer

Nikolaj Orup

31.03.2021 20:59

Hvis det bliver en mulighed vil vi gerne købe 4 stk. af dalmatiner :)

Seneste kommentarer

28.07 | 17:53

Hvor er hanen her smuk

28.07 | 17:51

Hejsa.
Er det muligt at købe rugeæg hos dig.
Vh AnneDorthe

03.02 | 09:29

hejsa. jeg ville lige høre om du havde nogle Høns til salg

11.01 | 19:14

Hej

Det er øreskiverne og de skal være turkisblå det skal silkehøns have

Del siden