Sorte silkehøns

Her er lidt om de sorte silkehøns.

 

16-12-2012 

Så har de sidste sorte været på udstilling, hønerne er solgt og nogle af hanerne er aflivet og en enkelt solgt til udlandet, så der er ike kflere af de unge fra i år tilbage.   

16-10-2012

Har tilmeldt 3,4 til vores lokale udstilling i Boestofte hallen d. 4-5 November og 2,4 til udstillingen i Næstved ugen efter, har 4 haner og 8 høner så der bliver lidt at vælge imellem, vil nok prøver lidt forskellige høner på de to udstillinger.

Ellers trives de godt, de 3 af haner er kommet i udstilling bur, et par af dem kunne ikke rigtig med de andre haner, så for ikke de skulle bliver ødelagt har jeg valgt at sætte dem i bur til de skal til Europaudsilling, de tager ikke skade af det, de trives fint og får måske lidt mere opmærksomhed og måske lidt flere godter end de andre høns.

24-09-2012

De sorte haner tegner godt, har 4 tilbage og de skal udstilles på lokaludstillingerne i løbet af efteråret, hønerne er også gode, så det vil være godt at få dem prøvet for at par dommere inden Europaudstillingen.

20-08-2012 

Har igennem foråret og sommeren fået en del sorte kyllinger, nogle er kommet efter Dalmatinerne, andre efter de Perlegrå og så selvfølgelig efter de sorte.

De er alle blevet mærket efter hvad de er kommet efter så jeg har lidt styr på det, men hensynt til videre avl.

De sorte er nok de bedste som jeg kan fremvise i år, en hane som der er kommet efter Dalmatinene er rigtig god i alle del, 5 høner som også er rigitg gode, et par af dem er også kommet efter Dalmatinerne og de skal indgå i avlen til næste år.

Det er også de sorte jeg har tilmeldt til Europaudstillingen til December. har tilmeldt 2 hane og 3 høner, det passer med en kasse fuld.

Seneste kommentarer

28.07 | 17:53

Hvor er hanen her smuk

28.07 | 17:51

Hejsa.
Er det muligt at købe rugeæg hos dig.
Vh AnneDorthe

03.02 | 09:29

hejsa. jeg ville lige høre om du havde nogle Høns til salg

11.01 | 19:14

Hej

Det er øreskiverne og de skal være turkisblå det skal silkehøns have

Del siden